Skip to main content
FETLIFE

De Consensuele Non- Monogamie / Polyamorie & Kink munch van Utrecht.

Het is de zevende editie van deze goed bezochte munch (meestal 60 tot 80 kinksters). We gaan borrelen bij Café Kalff in hartje Utrecht op Vrijdag 6 Januari 2023. We starten rond 20u en kunnen doorgaan tot de locatie sluit (01u). Voel je echter vrij eerder aan te komen waaien, meestal zijn de eerste kinksters er al rond 19.30u. De locatie is op de hoogte van onze komst. Neem lekker plaats aan de bar, buiten of plof neer op een bank in het café.

Voor wie

Of je nu beginner of ervaren bent in de wereld van kink & polyamorie / consensuele non- monogamie, dit betreft een laagdrempelige munch. De host en/of mascotte ontvangen je graag om een praatje te maken en te koppelen met een gesprekspartner.

Kosten

Binnenlopen is gratis. Je zal alleen je eigen drankje/hapje moeten afrekenen.

Dresscode

Café Kalff is een open-minded en voor iedereen toegankelijke plek. We verzoeken iedereen om de kleding vanilla te houden maar vinden het echt niet erg als jij je prettig voelt om de kleding aan te passen aan de gelegenheid. Het is géén erotische borrel/feestje. Voel je echter vrij te dragen wat je wenst. Laten we zeggen dat de dresscode Vanilla+ is…