Skip to main content

Iets dat startte als een klein idee om gelijkgestemden tijdens covid periode bij elkaar te brengen met (digitale) borrels is uitgegroeid tot een community van meer dan 1400 leden. Poly Millennials groeit nog steeds in ledenaantallen maar stond voor grote uitdagingen omdat inmiddels mensen elkaar weer fysiek mogen ontmoeten.

In 2020 heeft Poly Millennials een website gehad, deze was echter verouderd en door veranderende omstandigheden in privé situaties was het niet haalbaar deze in goede conditie te behouden. Maar tijden veranderen en de zichtbaarheid van Poly Millennials (red: consensuele non-monogamie / polyamorie) zal middels de website en velen andere activiteiten in 2023 uitgebreid worden.

De terugkeer van de Poly Millennials website draagt bij aan de basis visie om zichtbaarheid van Consensuele Non-Monogamie / polyamorie te vergroten.

Wesley WeerdenburgOprichter

De organisatie achter Poly Millennials is er echter van overtuigd dat we een formule hebben gevonden én deze goed kunnen benutten voor de toekomst van de community en generaties die nog komen gaan.

De website is één van de eerste grote zichtbare toevoegingen die we maken. Voor en door de community veel gevraagd maar ook om de beheersbaarheid van bijvoorbeeld het organiseren van evenementen te verbeteren. Met de website kunnen we beter voorzien in de behoefte naar informatievoorziening.

In 2020 begon het avontuur van een klein idee, 2021 stond in het teken van groeistuipen. In 2022 terug naar de tekentafel. PM is klaar voor de toekomst, voor een nóg mooiere community.

Wesley WeerdenburgOprichter

Omdat de website nét online staat is nog niet alles gepubliceerd, in de achtergrond werken we aan enkele extra`s op de website maar ook aan evenementen die we nog niet mogen en kunnen kenbaar maken.

We hopen het nieuwe jaar 2023 met de veel gelijkgestemden te mogen vieren en het glas te heffen op 27 Januari 2023, tijdens Effe Happy New Year 2023. Op een ‘Poly Millennials 2.0’ en mooie momenten voor iedereen binnen- en buiten de community.