Skip to main content
TICKETS

In Oktober 2022 vierde we met ongeveer 250 gelijkgestemden dat we ‘Effe Together’ konden zijn. Het was een nacht om niet te vergeten.

Op Vrijdag 27 Januari 2023 gaan we dit evenement herhalen, in verbeterde vorm, want ook de organisatie heeft weer geleerd en ieders input ten harte genomen.

Iedereen is welkom (vanaf 18 jaar). Tijdens deze nacht ontmoet je gelijkgestemden. Voor iedereen die de regenboogvlag wilt ondersteunen, in het bijzonder consensuele non-monogamie & polyamorie maar ook voor iedereen die ontdekkende is of de community een warm hart toe draagt.

Save the date, Vrijdag 27 Januari 2023. Want dan vieren we met de Regenboog, Consensuele Non-Monogamie & Polyamorie community de start van een jaar. En tijdens deze editie verwachten we ook internationaal bezoek, omdat we de Polyamorie Community België uitnodigen en DJ T. (BE) haar plaatjes komt draaien

Wanneer: Vrijdag 27 Januari 2023
Waar: Club Bassment, Utrecht
Start: 21.00u
Eind:
04.00u

De line up van deze nacht bestaat uit bekenden van Effe Together gemixt met enkele nieuwe namen. We gaan Utrecht weer laten schudden op haar grondvest!

DJ BIBI DE HOLANDA (NL)
DJ JUSTIN DASH (NL)
DJ NIKITA (NL)
DJ T. (BE)
DJ MAD GIRLS IN TOWN (NL)

We hopen je te zien op Vrijdag 27 Januari 2023 tijdens Effe Happy New Year 2023 in Club Bassment, Utrecht. Wij zorgen voor een safe-space, zodat jij lekker jezelf kan zijn en dit in welke outfit dan ook (intieme delen gedekt) kan uitdragen. We hanteren een vanilla+ dresscode. Er is een strikt beleid dat drugs tijdens en binnen het evenement verboden zijn, evenals lgbtqi+ hate.

Bezoekers mogen alleen media opnames maken op de aangewezen plek en een fotograaf vanuit de organisator is aanwezig voor sfeer en impressie foto`s. We raden een ieder aan om de telefoons lekker in je zak te laten, zodat je optimaal kan genieten van deze geweldige nacht.

In de prijs van een ticket is inbegrepen de toegang tot het evenement en gebruik van toilet. Bij de locatie kan je, tegen een kleine vergoeding, een jas en/of tas veilig op laten bergen. Aan de bar betaal je middels pin.