Skip to main content

In Maart 2020 ontstond een idee, het kreeg de naam Poly Millennials. Dat groeide naar enkele honderden leden op Facebook. Druk bezochte online borrels volgden. Vervolgens vormde dat van een picknick in Julianapark tot grotere evenementen in Club Bassment. Velen hebben elkaar online mogen ontmoeten, tijdens digitale borrels, wat resulteerde in een mooie community, zoals deze vandaag de dag nog steeds bestaat.

De community groeide, tot wat het nu is (en groeiende), met meer dan 1400 leden. Nu zijn de digitale activiteiten verschoven naar fysieke evenementen, omdat we weer samen mogen zijn. Met elkaar zijn om te delen wat ons lief is, is iets dat bij de community van Poly Millennials uiteraard past, daar staan we voor. Ook het delen van de zichtbaarheid, om consensuele non-monogamie en in het bijzonder polyamorie, meer bekendheid te geven. Aandacht besteden voor deze vorm van het delen van de liefde. De liefde die gedeeld mag en kan worden, in openheid, transparantie, vrijheid.

Zichtbaarheid creëren we met een maandelijkse borrel in Utrecht en door te ondersteunen in de door community-leden georganiseerde activiteiten. De zichtbaarheid vergroten doen we ook door samen te werken met o.a. de Polyamorie België en om diverse polyamorie organisaties gebruik te laten maken van het bereik dat we gezamenlijk hebben gemaakt.

De community leeft en dat is iets waar we trots op zijn. Om de zichtbaarheid van CNM/Polyamorie nog verder te verbeteren vaart Poly Millennials mee met de Utrecht Pride 2023. Meer dan 100.000 bezoekers komen hier jaarlijks op af. In het centrum van Nederland, voor de LGBTQI+ community. Want de liefde delen in welke vorm dan ook is één maar het is ook duidelijk dat de vrijheid die gewenst is, nog niet altijd aanwezig en geaccepteerd is. Het kan beter, zo ook voor de CNM community. En daarom onze aanmelding, voor meer acceptatie en zichtbaarheid.

Daarom dat Poly Millennials organisatie uitspreekt:

  • Consensuele Non Monogamie mag er zijn, het is er. Het is aanwezig. Bij velen. Soms zichtbaar, vaak niet. Daarom willen wij mee varen, voor de regenboog community en in het bijzonder CNM. We laten zien dat iedereen er toe doet. Ook jij, ook wij. Zien we je daar?

We zijn dan ook enorm trots en blij te melden dat Poly Millennials is ingeloot om mee te mogen varen tijdens de Utrecht Pride 2023. Op Zaterdag 3 Juni 2023 gaan we een onvergetelijke tocht maken door de mooie Utrechtse gracht. Er is plaats voor zo`n 100 personen op de boot, waarmee we straks samen op 1 boot, hopelijk gesteund door velen aan de kade, van jong tot oud en van welke afkomst dan ook, een statement kunnen maken dat ook wij er toe doen. Want ook consensuele non-monogame moet een plek hebben in deze samenleving en daar is nog veel, heel veel, te winnen. Wij doen er toe, in welke vorm dan ook. De Poly Millennials boot zal er zijn, voor wie dan ook. We ondersteunen de regenboog community in zijn geheel, in het bijzonder CNM.

We hopen jou op de boot of langs de gracht van Utrecht te ontmoeten. We gaan de liefde, in welke vorm dan ook, voor iedereen vieren en maken er een onvergetelijke dag van.

Wij willen iedereen danken voor welke steun dan ook en hopen jou en/of jullie te ontmoeten Zaterdag 3 Juni 2023. Op de boot, of aan de kade. Laat je zien. Laat zien dat jij er bent, dat ook jij er toe doet. Tot dan!

Inschrijven: Registratie Poly Millennials boot Pride Utrecht 2023

Liefs,

Poly Millennials
<3 Wesley