Stichting PolyPride is op zoek naar nieuwe bestuursleden! We zijn specifiek op zoek naar een nieuwe secretaris en een interim-voorzitter. Je gaat met het team vooral aan de slag met het opbouwen van de website en het organiseren van activiteiten waaronder de jaarlijkse deelname aan de Utrecht Canal Pride, waarmee we de acceptatie en bekendheid van consensuele non-monogamie willen vergroten.

Naast deze kerntaken zijn we ook druk in gesprek met regionale organisaties om een samenwerking mee aan te gaan. Je zult ongeveer een uur per week kwijt zijn aan deze taak, met als zwaartepunt de maanden oplopend naar juni, wanneer de Utrecht Canal Pride plaatsvindt (zodra dat weer kan). Vanwege de locatie van UCP en de woonplaats van andere bestuursleden is het handig als je in de buurt van Utrecht woont, maar in deze digitale tijd is dat natuurlijk geen vereiste.

Dus, zet jij je graag in voor meer bekendheid en acceptatie van consensuele non-monogamie? En wil je graag meedenken met toekomstige activiteiten? Of wil je hier meer over weten? Stuur dan een berichtje naar stichtingpolypride@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/PolyPrideUtrecht

Stichting PolyPride is geen onderdeel van Poly Millennials maar uiteraard steunen wij poly-related partnerorganisaties met dergelijke oproepen.