Zaterdag 27 Juni is het weer zover, met de laatste Spring Drinks waren 51 Poly Millennials aanwezig. We hopen weer een geweldige meeting te organiseren. Hopelijk zien we jullie dus bij de digitale Poly Millennials Holiday Drinks meet!

Aanvang 19:00u via Zoom (voor alle poly millennials geboren tussen 1980 en 2000). Na registratie en akkoord ontvang je automatisch een persoonlijke uitnodiging in jouw mailbox.

Programma

19.00 – 19.30 : Get ready

Neem de tijd om de techniek van Zoom op orde te brengen. Pak een drankje, doe je laatste make-up checks, get ready for that party started.

19.15 – 19.30 : Even opstarten?

Vindt je het nog een beetje ‘eng’ om mee te doen met de borrel, heb je vragen vóór de borrel aan de beheerder(s). Laat dit dan weten bij het betreden van de meeting in de ‘mainroom’. Je komt dan in de enige kamer die op dat moment open staat, waar je vragen kan stellen aan beheer.

19.30 – 19.45 : Introductie Poly Millennials

De beheerders van Poly Millennials stellen zichzelf voor, de reglementen worden doorgenomen en jullie vragen beantwoord. Via de website www.polymillennials.nl kan je meer informatie en de digitale evenement reglementen alvast doornemen.

19.45 – 19.55 : Stel jezelf voor

Stel jezelf voor in een korte voorstelronde (in kleine groepjes), zodat je opgewarmd bent voor de rest van de avond/nacht.

19.55 – 20.00 : Poll

We hebben een leuke poll bedacht. De poll kan middels 1 druk op de knop in de Zoom meeting worden beantwoord en geeft wellicht stof tot nadenken of een goed gesprek tijdens de meeting.

20.00 – 21.15 : Digi Polybeachclub is open

Bezoek ‘Herman`s lasagne hut‘ waar je de avond kan starten met een hapje, een goede basis is essentieel om deze avond/nacht door te komen.

Er is ook ruimte om te dansen in je mooiste outfit, bij de ‘Poly strandtent‘ dans je tot de zon onder gaat en lang daarna.

Krijg je van dit alles nog geen warm gevoel, bezoek dan de ‘Kinky tuinparty‘.

Iets meer privacy nodig? Bezoek dan de ‘Privé stranthut‘ (max 2 personen) of het ‘Privé chalet‘ (max 4 personen)’.

Wil je even rust, neem dan plaats in één van de ligstoeltjes op het ‘Chill strand‘. Luide geluiden en muziek zijn hier niet toegestaan.

21.15 – 21.30 : Even uitrusten

We komen tot rust in de mainstage, waar we een check doen of iedereen nog okay is. Vragen/tips kan je stellen tijdens de gehele meeting aan de hosts, zodat we deze eventueel nu bespreekbaar kunnen maken.

21.30 – 23.00 : Digi Polybeachclub is weer open

23.00 : Afronding

De avond valt, enkele stranden worden gesloten maar je kan blijven zolang er een mainhost aanwezig is. Blijf warm bij ‘Melanie`s kampvuur‘ en ga nog even door. De laatste keer sloten we af om 05.30!

Nieuws van Polymillennials ontvangen?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

One Comment