Over.

Poly Millennials is ontstaan vanuit de behoefte om een same-minded platform te creëren in de millennials (geboren 1980-2000) doelgroep die interesse hebben, leven in consensuele non-monogamie en/of zich hiermee identificeren. Dit doen we door o.a. een actieve facebook groep, (digitale) meetings en het delen van diverse persoonlijke poly ervaringen.

Organisatie.

De organisatie van Poly Millennials bestaat uit Wesley en Loki, die deze groep hebben opgericht in Maart/April 2020. De groep groeit waardoor hulp op diverse facetten welkom is. Wil ook jij een bijdrage leveren en deelnemen in deze prachtige organisatie, mail dan naar contact@polymillennials.nl.

Jul 2020

Het is zo ver, met veel communicatie via de gemeente organiseren we een fysieke picknick. Met maximaal 30 personen. De dag valt helaas in het water, door het enorm slechte weer. Maar de speed-date en overige activiteiten die we gelukkig bij een brouwerij mogen uitoefenen als uitvalsbasis, is een groot succes. Eind Juli 2020 zien we het ledenaantal naar boven de 700 gaan, wat een mijlpaal!

Jun 2020

De groep blijft groeien, inmiddels bijna 600 leden. Een derde lid treed aan in het beheer, Saskia. Direct bij de start een enorm dedication, organisatorisch van groot belang en pakt direct enkele taken over, want samen kunnen Wesley en Loki het niet meer aan. Een digitale spelletjes middag volgt, Weerwolven van Wakkerdam is een groot succes, zelfs online.

Mei 2020

In Mei 2020 loopt het ledenaantal op naar boven de 500. Wesley en Loki bekijken zeer nauwkeurig de reglementen, wat is er nodig om de groep schaalbaar maar beheersbaar te houden. Enkele aanpassingen volgen en ook de eerste grote digitale meet. De digitale meet met maar liefst meer dan 50 Poly Millennials. Een moment om nooit te vergeten, zo veel vreugd, flirt, liefde, dansen, vrijheid.

Apr 2020

Zodra het ledenaantal oploopt naar 300 in besluiten Wesley en Loki de organisatie verder in te richten. Een eerste, spontane en leuke digitale meeting in volgt, de domeinnaam is geregistreerd met het plan om de Poly Millennials community verder online te promoten en daarmee consensuele non-monogamie in deze doelgroep steun te geven.

Mrt 2020

In Maart 2020 is de Facebook groep Poly Millennials aangemaakt, de eerste aanmeldingen volgen, evenals de enorm leuke introducties en gesprekken in de besloten groep. Een Facebook groep waar een ‘safe space’ garant staat om te delen en te spreken naar ieders behoefte.

Feb 2020

In februari 2020 starten Wesley en Loki met een idee, een facebook groep om poly-minded millennials te connecten, om zo ook de corona crisis een beetje door te komen indien nodig, afleiding tijdens precaire tijden.