Persoonlijk blog, geschreven door Wesley.

Dinsdag 28 Juli was het zover, de 700 leden passeerde in de Poly Millennials facebook groep. Een groep welke enorm is gegroeid, niet alleen in aantal leden, ook in reglementen, vriendschappen, liefdes, ontmoetingen en voor velen ook een sprankje hoop en geluk in deze precaire Corona tijden.

Langzaam ontstaan ook de eerste fysieke evenementen, de digitale borrels worden rustiger maar zeker niet minder gezellig. De picknick was een groot succes, ondanks de regen konden we uitwijken naar bierbrouwer Oproer (waarvoor dank!). De picknick doen we nog een keertje over op zaterdag 8 augustus.

Inmiddels is Saskia helemaal ingeburgerd in het beheer van Poly Millennials, een vierde persoon is aanstaande. Door de input van meerdere personen is Poly Millenials langzaam aan het veranderen in één van de mooiste polyamorie community`s van Nederland (mag ik dit zeggen? Gezien de reacties wél!). Dit is te zien aan de mooie woorden van leden, in andere groepen, op evenementen, via via. Heel gaaf om te zien dat zo veel mensen zich thuis voelen bij de Poly Millennials community.

De vakantie periode breekt aan, voor beheer van Poly Millennials een goed moment om even iets rustiger aan te doen. De evenementen zijn in Augustus dan ook beperkt, met de Poly Millennials Boulder middag op zondag 2 Augustus en een Poly Millennials picknick op 8 Augustus. Het eerst volgende evenement na de vakantie periode staat gepland op 4 September met de Polyamorie Ouder(s)avond. Wat er daarna volgt blijft nog even een verrassing, maar natuurlijk zijn er al wel ideeën om in September nog een mooi evenement te organiseren, iets nieuws!

Deze periode gebruiken we om wat randzaken aan te pakken, zoals de website, toekomstige evenementen plannen en gesprekken met mogelijk nieuwe beheerders. We zijn niet weg, we blijven kijken en jullie ondersteunen waar nodig. Keep up the good vibes!

Voor een ieder die met vakantie gaat, of gewoon lekker thuis blijft, geniet ervan. Ik hoop je spoedig te zien op één van de evenementen van Poly Millennials.

Last but not least, de statistieken tot nu toe (eind Juli):

Met 708 leden zijn er 585 berichten geplaatst met 15514 opmerkingen en 36466 reacties.

Fijne vakantie!

Liefs,

Wesley