Een persoonlijke update, geschreven door Wesley

Het warme weer doet mij denken aan mega veel gezelligheid met leuke mensen, op het strand, het park of op het balkon. De airconditioner had ik nu wel kunnen gebruiken, helaas door Corona is deze nog niet gereed voor gebruik, COVID-19 heeft dit jaar een enorme impact gehad op mijn verbouwing. Nu de maatregelen soepeler zijn geworden is het tijd om vooruit te kijken naar de activiteiten voor Poly Millennials. Welke activiteiten gaan we organiseren?

Afgelopen zaterdag 27 Juni was een digitale borrel. Dit keer was het thema de Poly Beachclub, zoals verwacht minder aanwezigen, want ja, je zit natuurlijk liever op het terras/balkon met mooie mensen om je heen. Ik krijg een aantal appjes dat er later ingebeld gaat worden, een leuke na-borrel als je van het terras af komt. Rond middernacht is er een nieuw lid uit België welke een ware DJ-set heeft klaargemaakt, super leuk. We maken contact om te brainstormen over polyamorie initiatieven uit België en Nederland. Ik zie dat 3 van mijn ‘schatjes’ met elkaar in gesprek zijn, ik join de kamer en geniet enorm dat dit mogelijk is, ze hebben het gezellig en leuk, ik blijf niet lang hangen want wil ook niet de gesprekken die zij hebben overschaduwen door mijn aanwezigheid. Maar dit is toch wel echt een toppunt als polyamorist. Het schept een band tussen de metamours. I love it.

We blijven voortuit kijken naar het verbeteren van Poly Millennials, welke inmiddels de 600 leden heeft gepasseerd op Facebook. Afgelopen week zijn er twee hele leuke gesprekken gevoerd met leden over de bijdragen die zij willen leveren. Komende week gaan we bekendmaken wie dat zijn. Ik wens ze heel veel plezier, succes en energie om deze community te ondersteunen in welke vorm van ook.

Sinds de reglementen verder uitgewerkt zijn merken we dat er meer tijd vrij komt om achter de schermen te werken aan nieuwe activiteiten. Het geeft ruimte om na te denken over de toekomst, de visie, de missie en het verbeteren van diverse (digitale) processen. We willen zo veel maar kunnen niet alles tegelijkertijd.

Persoonlijk kijk ik ook uit naar mijn gesprek vanavond 29 Juni met COC Midden Nederland, waar ik mij kandidaat heb gesteld als voorzitter van deze mooie partij, welke aangeeft zich ook in te willen zetten voor polyamoristen. Het zal een zware strijd worden tussen zeer serieuze kandidaten en gevestigde namen, maar ‘If you don`t try, you`ll never know’. Fingers crossed.

We kijken ook vooruit naar het eerste fysieke evenement, de Poly Picknick in Utrecht op zaterdag 4 Juli. Het weerbericht moet nog een beetje beter worden, maar daar heb ik alle vertrouwen in. Gisteren is dit evenement, binnen 30 minuten, voor 75% uitverkocht! Nu zijn er nog een handjevol tickets over. Het geeft mij een warm gevoel, we doen dit niet voor niets. Ik kijk er enorm naar uit, dat we na drie maanden digitaal contact, nu ook eindelijk een aantal leden in real-life gaan ontmoeten, uiteraard op 1,5 meter afstand, maar dit is een mooie start en geeft een enorm fijn gevoel. Daarnaast ontvangen we feedback op dit eerste fysieke event, waar wij weer wat mee gaan doen. Vandaag stond in het teken van het gesprek met COC. I am ready.

De statistieken zijn ook weer enorm gegroeid, (stats t/m 26 juni) door 601 leden zijn er in totaal 427 berichten geplaatst, 10257 opmerkingen en 22711 reacties. Sharing = caring :).

Looking forward, but staying in the moment.

Statisieken Poly Millennials

Nieuws van Polymillennials ontvangen?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.