Hoe ga je om met consensuele non-monogamie (CNM) in een gezinssituatie? Bij een niet zo traditionele keuze op gebied van relaties, is het fijn om eens met andere polyamoreuze ouders ervaringen uit te wisselen. Hoe gaan anderen om met het ouderschap? Wat vertel je je kinderen? Hoe betrek je je kinderen bij je (nieuwe) relatie(s)? Hoe ga je om met je omgeving, die hier mogelijk een mening over heeft? Hoe kunnen we elkaar helpen om keuzes te maken die passen bij de eigen gezinssituatie?

Op vrijdagavond 4 september vanaf 20.00u organiseert Poly Millennials een borrel voor alle (potentiële) ouders en CNM’ers met een kinderwens, die van gedachten willen wisselen over het ouderschap in een niet-traditionele relatie.

Na de aftrap starten we de “ouder(s)avond” met “10-minuten gesprekjes”, zoals jullie dat gewend zijn van school ;-). Deze zijn bedoeld om in korte tijd de andere ouders te leren kennen, waarna het je de rest van de avond vrij staat om met iedereen te kletsen. Ter ondersteuning leggen wij wat prikkelende stellingen op tafel.

Inloop is vanaf 20.00 uur. De aftrap is om 20.30u en we sluiten het officiële programma af rond 22.30u. Eerder gaan/langer blijven, is uiteraard mogelijk.
Consumpties zijn voor eigen rekening. Deze avond is voor alle leeftijden, dus ook niet millennials zijn welkom. Er is beperkt plek (maximaal 30 personen). Je aanmelding wordt bevestigd, niet bevestigde aanmeldingen komen op de ‘reserve lijst’ zodat je alsnog aan kan sluiten bij afmeldingen.

Programma

20.00u – 20.30u : Inloop
20.30u – 20.45u : Introductie & uitleg
20.45u – 21.15u : Tien minuten gesprekjes (kennismaking)
21.15u – 22.15u : Stellingen & roam free
22.15u – 22.30u : Afsluiting

Richtlijnen vanuit Bodytalk m.b.t. COVID-19 dienen opgevolgd te worden. In verband met deze richtlijnen zijn er maximaal 30 personen welkom. Er zijn geen kosten verbonden aan dit evenement, consumpties bij de locatie zijn voor eigen rekening.

Locatie

Bodaytalk Utrecht
Oudegracht 64
3511 AS Utrecht

Na het ‘officiele programma’ ben je vrij te blijven zolang je/jullie wensen.

One Comment